Oto Pestner solo

bio-oto-pestner

Oto – magični glasbeni deček z izjemnim vokalom, ki je z glasbo praktično odraščal z roko v roki. V svoji bogati, še vedno trajajoči karieri, se lahko pohvali z obsežnim repertoarjem raznolikih melodičnih pesmi, ki za njegove učence predstavljajo pravo glasbeno bogastvo.

Tako kot vsak slikar, fizik ali arhitekt za svoje ustvarjanje potrebuje svoj lastni delovni mehurček, v katerem se v miru lahko spopade s svojimi idejami, navdihom in ukroti svoj ustvarjalni vihar, tako tudi Oto Pestner za svoje glasbeno ustvarjanje potrebuje studio. Zadnja faza v procesu poigravanju not in Otovega melodičnega vokala je faza mix. V tej fazi se izoblikuje končni posnetek, ki gre na nosilce zvoka, obenem pa se v tej fazi pripravijo tudi matrice. Te matrice so pravzaprav playback posnetki, ki so posneti brez vodilnega vokala in ki jih je možno uporabiti za nastope.

Tudi legenda slovenske glasbe sledi takšnemu načinu delovanja in nastope lahko pripravi na takšen način. To je zelo prikladno za različne vrste praznovanj, prireditev, dogodkov,.. V kolikor v kratkem planirate kakšen poseben dogodek, ki bi ga lahko počastili z dobro glasbo, nas kontaktirajte!

video-oto-pestner

Vrača se pomlad – Oto Pestner in Simfonični orkester Gimnazije Kranj

Mati, bodiva prijatelja – Oto Pestner in Simfonični orkester Gimnazije Kranj

Melodije sonca in morja – Oto Pestner in Prifarski muzikanti

Mary Ann – Oto Pestner in Prekmurska godba Bakovci

30 let – Oto Pestner

Oto Pestner – Verjemi v ljubezen (STOPIMO SKUPAJ)

Cause it’s you – Oto Pestner

Oto Pestner – Vse je lepše, ker te ljubim

Oto Pestner – Letiva

Oto Pestner – Vrača se pomlad

Oto Pestner – Mati bodiva prijatelja

tehnikalije-oto-pestner

Osebni kontakt in management:
Gregor Karer, 031-345-876, gregor.karer@gig.si

Tehnika / PR:
Andrej Maver, 031-233-262, andrej@gig.si

Posted in Projekti.