Pro Anima Singers

bio-oto-pestner

Vokalna skupina, ki je nastala leta 2011, je skozi ta čas do danes poustvarila veliko prijetne glasbe, katero je objavila že na dveh CD izdajah: “Za dušo” in “Za srce”. Oba programa sta izšla leta 2012 pri založbi Dallas. Njihov program vsebuje unikatne priredbe zlatih slovenskih popevk, tujih svetovnih uspešnic, slovenskih narodnozabavnih uspešnic in nenazadnje gospelov ter spiritualov. Pripravljajo tudi tretji CD : “Za božič” in kot ime samo pove, bomo imeli pred sabo božični program in prvič se bodo pojavile tudi avtorske skladbe. Glasbeni slog skupine se odlikuje po odličnih A capella interpretacijah, kot tudi po glasbenih točkah s spremljavo. Njihova koncertna pot se začenja z božičnim koncertnim programom, ki bo podprl tudi njihovo tretjo CD izdajo. Sicer pa so programi skupine primerni za različne kategorije koncertov in sicer:

A) “Za dušo in srce” (ob spremljavi matrice ali živega banda in a capella + Oto Pestner ­solo)

B)”Pro Anima Singers v cerkvi” (A capella program, z dodanimi točkami iz sveta klasične glasbe s solisti: Marko Hribernik­ – klavir, Elena Hribernik – flavta)

C) “Za božič” (novo nastajajoči program, ki ga za božične termine toplo priporočamo in je sestavljen iz A capella programa, spremljave in Pestnerjevih božičnih uspešnic). Člani Pro Anima Singers so: Anamarija Hribernik (sopran), Maja Hribernik Pestner (mezzosopran), Elena Hribernik (alt), Oto Pestner (tenor), Marko Hribernik (bariton), Primož Kerštajn (bas)

video-oto-pestner
Pro Anima Singers – Mati domovina

Pro Anima Singers – Tam, kjer murke cveto

Pro Anima Singers – Poletna noč

Pro Anima Singers – (live) – This Little Light Of Mine / Let it shine

Pro Anima Singers – The sound of silence

Pro Anima Singers – Ti si moja ljubezen

tehnikalije-oto-pestner

Osebni kontakt in management:
Gregor Karer, 031-345-876, gregor.karer@gig.si

Tehnika / PR:
Andrej Maver, 031-233-262, andrej@gig.si

Posted in Projekti.