Produkcija

studijsko-delo-banner

Pevec
Oto Pestner je na voljo za studijsko delo, kot pevec na različnih projektih. Do sedaj je sodeloval s priznanimi svetovnimi imeni kot so: Golden Gate Quartet, Bobby McFerrin, Mercer Ellington, Dexter Gordon, New York Voices, Sheila Raye Charles, The Brown Sisters, Ladies of Song, B.B. King, Acappella, Ridgewood Baptist Choir, New Swing Quartet, Perpetuum Jazzile, Divas, Oliver Dragojević, The Eugster Brothers in mnogi drugi. Za vse morebitne informacije in povpraševanja se obrnite na kontakt.

Producent / Mix
V studiju, med nastajanjem in snemanjem skladb, je Oto Pestner na voljo za producentsko delo. Pomaga pri usmerjanju in nadzor med snemanjem skladb, vodenje in nadzor med mixom in masteringom, ter pomoč in svetovanje v vseh fazah nastajanja glasbenih posnetkov, kar močno vpliva na končni izdelek. Nadzor izdelave skladbe od zamisli do končnega izdelka. Za vse morebitne informacije in povpraševanja se obrnite na kontakt.

pisec-skladb-banner

V svoji karieri je Oto Pestner izdal preko 45 solističnih albumov, s skupino New Swing Quartet nadaljnjih 45 albumov, z Alpskim Kvintetom preko 30 albumov (nekateri prodani v milijonskih nakladah), ter sodeloval še na preko 50 različnih nosilcih zvoka. Kot skladatelj, aranžer, producent in izvajalec je sodeloval na preko 5.000 skladbah. Oto Pestner je pisal tekste za narodnozabavno glasbo, kot so: Alpski Kvintet, Ansambel Lojzeta Slaka, Kvintet Dori, Ansambel Rosa, Ansambel Slapovi, … ter imeni slovenske zabavne glasbe in popevke, kot so: Marta Zore, Alenka Godec, Irena Vrčkovnik, Nataša Mihelič, Alfi Nipič, …

Primer priprave za narodnozabavno glasbo:
Kvintet s pevci – priredba (partitura): tobenta, klanrinet, harmonika, kitara, bariton, bas kitara, vokali;
Trio s pevci – priredba (partitura): harmonika, kitara, bas ali bariton, vokali;
A capella – priredba (partitura): večglasno;
Instrumental – priredba (partitura): instrumental za trio, kvintet;
Za vse morebitne informacije in povpraševanja se obrnite na kontakt.

Primer priprave za zabavno glasbo:
Standardna skupina (kvartet) – priredba (partitura): bobni, bas, kitara, klaviature, vokali;
Razširjeno (večja skupina) – priredba (partitura): standardna skupina s pihali, strings, vokali;
Big Band – priredba (partitura): priredba partitur za Big Band skupine, vokali;
Za vse morebitne informacije in povpraševanja se obrnite na kontakt.

aranzer-banner

Oto Pestner lahko z aranžerskim delom pripomore pri priredbi partitur za vse instrumente, priredbi solistične ali komorne skladbe za (simfonični) orkester, oblikovanje in dodajanje harmonije enoglasnemu napevu ali pa spreminjanje že obstoječe skladbo. Na voljo tudi stilno aranžiranje / stilne spremembe skladb ali napevov (npr. v jazzovske priredbe ljudskih pesmi, itd.). Oto Pestner je bil dolgoletni aranžer za New Swing Quartet, ter priredil ogromno aranžmajev za razne skupine in soliste, kot so: Čudežna polja, Marta Zore, Alenka Godec, Irena Vrčkovnik, Nataša Mihelič, Alfi Nipič, Alpski Kvintet, Ansambel Lojzeta Slaka, Kvintet Dori, Ansambel Rosa, Ansambel Slapovi, ter mnogi drugi. Za vse morebitne informacije in povpraševanja se obrnite na kontakt.